Alege solutia de izolare termica si hidrofuga de incredere, cu avantaje ce depasesc orice asteptari. Cu o aplicare precisa si profesionala a spumei de 15 cm, oferim un plus de confort termic si economisire energetica pentru casa ta. 

Izolare Termica Superioara: Spuma de 15 cm cu celula deschisa asigura o bariera termica eficienta, mentinand temperatura ideala in interior, indiferent de conditiile externe.

Hidroizolare de Incredere: Acoperisurile si mansardele tratate cu spuma de 15 cm devin rezistente la infiltrarile de apa, asigurand protectia impotriva deteriorarii si formarii mucegaiului.

Economii Substantiale la Facturile de Utilitati: Prin eliminarea pierderilor de caldura si mentinerea unei temperaturi constante, vei observa o reducere semnificativa a costurilor cu incalzirea si racirea casei tale.

Durabilitate si Longevitate: Spuma de 15 cm cu celula deschisa ofera o solutie durabila si rezistenta in timp, necesitand putine sau deloc interventii de intretinere.

Confort Acustic: Imbunatateste confortul auditiv in interiorul casei, reducand zgomotele exterioare si imbunatatind calitatea somnului si a vietii de zi cu zi. Beneficiaza acum de serviciile noastre de aplicare profesionala a spumei de 15 cm pentru acoperisuri si mansarde in Cluj si transforma locuinta ta intr-un spatiu confortabil si eficient energetic! Pentru detalii suplimentare si programari, nu ezita sa ne contactezi!


Proizoterm pune la dispozitia clientilor posibilitatea serviciilor in rate fara dobanda , Click aici…

Doresti o oferta de pret?

Contacteaza-ne Telefonic sau pe WhatsApp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cu ce te pot ajuta chiar acum?
Suna acum!