Beneficiile Izolatiei cu Spuma Poliuretanica Spuma celula deschisa 17 cm

Izolatia cu spuma poliuretanica reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru izolarea mansardelor si a altor zone din locuinte. Atunci cand este aplicata corect, spuma poliuretanica cu celule deschise ofera numeroase beneficii, aducand un plus de confort si economii semnificative in facturile de energie. Mai jos sunt enumerate cateva dintre aceste avantaje:

1. Izolatie termica superioara:
Spuma poliuretanica cu celule deschise ofera una dintre cele mai bune izolatii termice disponibile pe piata. Grosimea de 17 cm asigura o bariera eficienta impotriva pierderilor de caldura in sezonul rece si a intrarii caldurii in sezonul cald, mentinand astfel o temperatura confortabila in interiorul mansardei.

2. Etanseitate imbunatatita:
Aplicarea spumei poliuretanice in celule deschise permite umplerea perfecta a tuturor golurilor si fisurilor din structura mansardei, asigurand o etanseitate superioara. Astfel, se reduc pierderile de energie prin infiltrarea aerului, ceea ce contribuie la cresterea eficientei energetice a cladirii.

3. Rezistenta la umiditate si mucegai:
Datorita compozitiei sale si proprietatilor impermeabile, spuma poliuretanica previne acumularea de umiditate in structura mansardei si, implicit, formarea mucegaiului si a ciupercilor. Aceasta caracteristica este esentiala pentru mentinerea unei calitati optime a aerului din interiorul locuintei si pentru prevenirea problemelor de sanatate asociate cu umiditatea excesiva.

4. Durabilitate si longevitate:
Izolatia cu spuma poliuretanica este cunoscuta pentru durabilitatea sa. Odata aplicata corect, poate rezista multi ani fara sa isi piarda eficienta, necesitand putine sau deloc intretineri. Acest lucru face ca investitia in izolatie sa fie una pe termen lung, cu beneficii pe termen lung in economisirea costurilor de energie.

5. Compatibilitate cu diverse suprafete:
Spuma poliuretanica poate fi aplicata pe o gama larga de suprafete, inclusiv lemn, beton, metal si alte materiale de constructie. Acest aspect o face versatila si potrivita pentru diferite tipuri de mansarde si configuratii structurale.

In concluzie, izolatia cu spuma poliuretanica de 17 cm cu celule deschise reprezinta o investitie inteligenta pentru proprietarii de mansarde, oferind o izolatie termica superioara, etanseitate imbunatatita si protectie impotriva umiditatii si mucegaiului, toate acestea contribuind la cresterea confortului si reducerea costurilor de energie in timp.

Contacteaza-ne astazi pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de expertiza noastra gratuit.

Proizoterm pune la dispozitia clientilor posibilitatea serviciilor in rate fara dobanda , Click aici…

Doresti o oferta de pret?

Contacteaza-ne Telefonic sau pe WhatsApp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cu ce te pot ajuta chiar acum?
Suna acum!